VIL DU VÆRE MED I DANSK BEATBOX FORENING?

Er du interesseret i at udvikle dine beatbox-evner og samtidig være en del af et aktivt og engageret fællesskab? Så bliv medlem af Dansk Beatbox Forening og få adgang til en lang række medlemsfordele.

Som medlem kan du nyde godt af rabatter på billetter til arrangementer som DM, workshops og jam sessions, så du kan få endnu mere ud af din passion for beatboxing. Men det er ikke alt – dit medlemskab er også med til at støtte vores frivillige non-profit arbejde, som fokuserer på at fremme og udvikle beatbox-kulturen i Danmark.

Vi ønsker at give unge og talentfulde beatboxere mulighed for at få rådgivning og vejledning, så de kan opnå deres fulde potentiale og fortsætte med at udvikle deres færdigheder. Som medlem kan du være med til at gøre en forskel og støtte vores arbejde i at give disse unge talenter de bedste forudsætninger for at lykkes.

Derudover arrangerer vi også en række træninger og events, hvor du kan møde andre passionerede beatboxere og få mulighed for at udveksle erfaringer og teknikker. Som medlem vil du også få adgang til vores online forum, hvor du kan stille spørgsmål, få hjælp og få inspiration fra andre medlemmer af fællesskabet.

Hvis du ønsker at være en del af et livligt og engageret beatbox-fællesskab, hvor du kan forbedre dine færdigheder og samtidig støtte en god sag, så skynd dig at blive medlem af Dansk Beatbox Forening allerede i dag.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

BLIV MEDLEM:

Kontingentet gælder fra den 31. maj, hvert år.
Beløbet er 50 kr og gælder for 12 måneder
Reg: 9570
Konto: 0013481288
Tekst: Dit fulde navn